Hogyan kerüljünk ellazult állapotba a társkereső randi előtt?
Szolgáltatás

Hogyan kerüljünk ellazult állapotba a társkereső randi előtt?

Az első randevú meglehetően sok izgalmat hozhat magával, ami teljesen természetes. Az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy ellazult állapotba kerüljünk és kevésbé legyünk idegesek az első társkereső találkozó előtt:

Koncentráljunk a pozitív gondolatokra. Tudatosítsuk magunkban azokat a pozitív tulajdonságaidat, amelyekkel büszkélkedhetünk, és higgyünk magunkban. Mindezt vizualizáció segítségével is erősíthetjük: képzeljük el, ahogy a randevú sikeresen és kellemesen telik, vetítsük ki magunk elé, ahogy könnyedén beszélgetünk szimpatikus és kedves társkereső partnerünkkel, és közben ellazultnak és magabiztosnak érezzük magunkat. A pozitív vizualizáció segíthet az idegesség csökkentésében és az önbizalom erősítésében.

Lélegezzünk mélyen és lassan: A stresszoldás nem csupán gondolati síkon zajlik, a fizikai folyamatok is befolyásolják. Nem véletlenül halljuk olyan gyakran: vegyünk egy mély levegőt, ha idegesek vagyunk. A stresszes állapot hatására a légzésünk is felgyorsul, ami csak még idegesebbé tesz minket, tehát bekerülünk egy ördögi körforgásba. Amikor észrevesszük az idegesség jeleit, álljunk meg egy pillanatra, és végezzünk mély és lassú légzési gyakorlatokat.

Tervezzünk előre: Bizonyos részletek igénylik az előre tervezést, mivel ezáltal csökkenthetjük a nem várt helyzetek révén okozott stresszt és szorongást. Természetesen mindenre nem lehet felkészülni, és jól is van ez így, de biztosíthatunk bizonyos feltételeket, hogy minden jól alakuljon, amikor társkereső partnerünkkel közösen töltjük az időt. Tervezzük meg tudatosan a megjelenésünket, ne az utolsó percben találjuk ki, hogy mit szeretnénk viselni. Ha figyelmességgel készülünk, azt is előző este készítsük elő, csomagoljuk be, ha szükséges, vagy tegyük a hűtőbe, ha édességről van szó.

Függetlenül attól, hogy online társkeresés vagy személyes párközvetítés révén keressük az ideális társat, emlékezzünk arra, hogy mindenki tapasztal idegességet az első randevú előtt, és a másik személy valószínűleg hasonlóan érzi magát, mint mi. Egy Exkluzív Társkereső Iroda révén szervezett randin még nagyobb eséllyel születhetnek igazi sikertörténetek, hiszen a személyre szabott regisztráció során, a számtalan egyéni paraméternek köszönhetően nagyobb eséllyel következik be kompatibilitás a társkereső felek között, mint az online ismerkedés alkalmával.