A sportoló hölgyek megjelenésének titka: a sminktetoválás
Szolgáltatás

A sportoló hölgyek megjelenésének titka: a sminktetoválás

Talán más is észrevette már, hogy a sportesemények közvetítése során néhány sportoló hölgy és olimpikon még a fárasztó versenyek és intenzív úszások után is fantasztikusan néz ki. Pedig abban biztosak lehetünk, hogy nem volt lehetőségük sminket korrigálni. A titok egyszerű: ezek a sportolók tartós smink segítségével érik el a mindig makulátlan megjelenést.

A sminktetoválás tehát egyre népszerűbb az olimpiai résztvevők és sportolók körében, de nem csak esetükben, hiszen sok aktív életet élő nő is felismerte már a sminktetoválás vitathatatlan előnyeit. Egy profin elkészített szemöldök-, szemhéj-, vagy ajaktetoválás még a legintenzívebb körülmények között is a harmonikus, gondozott megjelenést biztosít.

A hagyományos smink sajnos könnyen elkenődhet vagy elmosódhat az intenzív edzések vagy versenyek során. A sminktetoválás tartósan és ragyogó színben ékesíti a megjelenésünket olyankor is, ha erősen izzadunk. Nem beszélve arról, hogy a sminktetoválás révén jelentős időmennyiséget spórolunk meg, hiszen nem kell minden nap -akár több alkalommal újraépíteni vagy korrigálni a nagy gonddal elkészített sminkünket. Ezáltal magabiztosabbnak érezhetjük magunkat még a legpörgősebb helyzetekben is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a sminktetoválás alapos megfontolást igényel, főleg a szakember kiválasztását illetően. Népszerű szakmáról van szó, és rengetegen hirdetnek kedvező áron szolgáltatást, de gyakran nincs megfelelő szaktudás és tapasztalat a háttérben. Egy esetlegesen elrontott sminktetoválás eltávolítása kizárólag lézeres úton történhet meg. Nem érdemes tehát elkapkodni a döntést. Olvassunk minél többet a témában, keressünk megbízható beszámolókat és referenciákat, és fogalmazzuk meg pontosan azt, hogy milyen megjelenést szeretnénk.

Magyar Zsuzsa profi sminktetováló nem csupán szakmájának egyik legjobbja, de tudását minőségi oktatás keretein belül osztja meg más tehetségekkel. A szépség kihangsúlyozása a legfontosabb küldetése, így remek szakembert ismerhetünk meg a személyében.