Miért érheti meg a gyári iPhone szerviz helyett márkafüggetlen műhelyt keresni?
Szolgáltatás

Miért érheti meg a gyári iPhone szerviz helyett márkafüggetlen műhelyt keresni?

Gyorsaság, rugalmasság, hozzáértés, ár. Ha tömören akarjuk összefoglalni miért vinnénk használt almás készülékünket márkafüggetlen szervizbe, akkor ez a négy indok jutna eszünkbe. Vegyünk egy konkrét példát, az iPhone javítás Budapest központjában, a Corvin közben is elérhető a Mobee üzletében. Hosszú évek óta működnek sokak megelégedésére, leinformálhatóban, számlát adva, nem okosban megoldva.

Ha valamilyen problémánk van, elég besétálni és elmondani. Mindegy, hogy ez egy komolyabb probléma, valami eltört vagy nem működik, esetleg csak nem tudunk valamit beállítani a watchOS rendszerben és ezért nem kommunikálnak rendesen eszközeink. A jó tanács ingyen van és azonnal meg tudják mondani, hogy milyen lehetőségeink vannak a javításra és azok milyen eredménnyel kecsegtetnek, milyen ár mellett. Igen, nem csak egy fajta lehetőség van: a gyári minőség éppúgy elérhető, mint az utángyártott, mi döntjük el, hogy mennyire fontos mindez mondjuk egy gomb cseréjénél.

Nem csak egy márkára specializálódott technikusok állnak a pult másik oldalán (eleve olyanok állnak a pult másik oldalán akik szerelnek is, nem csak átveszik a csilivili üzletben a hibás készüléket és majd elküldik valakinek, aki ért is hozzá), hanem tapasztalt szerelők, akik szabadon dönthetnek legjobb tudásuk szerint. Nem a márka belső szabályzatának utasításai szerint, hanem legjobb tudásuk szerint, nagyon nem ugyanaz a kettő.

Nem kell elküldeni a készüléket sehova. A legtöbb javítás néhány óra alatt készen van, leadjuk a mobilt, elintézünk néhány dolgot a plázában vagy megnézünk egy filmet a moziban és ezalatt el is készül. A legfontosabb alkatrészek mindig rendelkezésre állnak, nem kell őket külön megrendelni.

A szakértelem adott, a rugalmasság maximális és minden annyira gyors, amennyire csak lehetséges, a végén pedig mindezért kevesebbet kell fizetnünk, mint egy hivatalos iPhone szerviz szolgáltatásáért. Ha már lejárt a garancia, kevés érv szól amellett, hogy a nehézkes gyári szerviznél maradjunk. Keressünk egy jó referenciákkal rendelkező független szerelőt.