Hogyan törjünk be az egyedi bögre piacra?
Webáruház

Hogyan törjünk be az egyedi bögre piacra?

A fülbemászó üzenetekkel, édes mondatokkal vagy egyedi műalkotásokkal ellátott egyedi bögre évek óta megállja a helyét szívhez szóló, személyes ajándékként. Ajándékként és kedvenc reggeli italunk tárolására szolgáló egyedi bögre a mai konyhák, irodák és tárgyalótermek alapvető eleme.

Maguk a bögrék több ezer éves múltra tekintenek vissza, és amit mi „hagyományos bögrének gondolunk, azt még 1945-ben tervezték. Ami ilyen sokáig fenn tudott maradni, az biztosan nem fog hamarosan eltűnni.

Miért jó ajándék az egyedi bögre?

Egy egyedi bögre, legyen az fényképes egyedi bögre vagy valamilyen idézettel ellátott bögre, az egyik legsokoldalúbb – és leghasznosabb – módja annak, hogy üzenetünket átadjuk, feldobjuk valaki napját, vagy varázslatossá tegyük a dekorációt. De vajon milyen funkciói is lehetnek ezeknek az egyedi bögréknek?

Hirdető bögre

A bögrék nagyszerű vászonként szolgálnak bármely vállalkozás logójához vagy a vállalkozásához kapcsolódó üzenetek jól látható megjelenítéséhez. Mivel hasznosak, kevésbé valószínű, hogy eldobják őket, és akár napi használatuk is előfordulhat.

Valahányszor valaki italt fogyaszt a vállalkozás logójával vagy szlogenjével díszített bögréből, nyilvánosságot ad a vállalkozása számára.

Ajándék bögre

A speciálisan tervezett bögrék tökéletes szívből jövő – és hasznos – ajándékok az életünken lévő különleges személy(ek) számára. Az inspiráló mondákkal, egyedi műalkotásokkal díszített, és még a címzett nevével is személyre szabott, testre szabott bögre nyomtatás után gyorsan átadható, így még a kései ajándékozóknak is szuper jó ajánlat lehet.

Lakberendezés

Egyedi nyomtatású bögrék megfelelő kiegészítői lehetnek a konyhánknak vagy irodánknak is. Az egyszerű, például monogramos bögréktől vagy inspiráló mondások halmazától a magasztosig, például színes műalkotásokig vagy fényképekig terjedhetnek. Nem számít, hogyan tervezzük őket, az egyedi bögrék személyessé varázsolhatják otthonunkat.

Otthoni vállalkozás

Az egyedi nyomtatású bögrék kiváló üzleti lehetőséget is kínálnak. A bögrék népszerűségének kihasználása nagyszerű módja annak, hogy jövedelmet termelő vállalkozást építsünk belőle, amelyet offline vagy online is működtethetünk. Egyszerűen hozzunk létre okos, egyedi terveket vagy üzeneteket, és gondosan nyomtassuk ki őket kiváló minőségű bögrékre az egyszerű – és jövedelmező – üzleti ötlet érdekében.

Ha úgy döntöttünk saját bögre businesst építenénk van néhány egyszerű, de fontos tipp, amit érdemes fontolóra venni indulás előtt.

1. Tervezzük meg

Mielőtt bármilyen bögre tervezési- és értékesítési projektbe kezdenénk, győződjünk meg arról, hogy az elejétől a végéig megtervezte a projektet. A következőket érdemes figyelembe venni:

Illeszkedik-e a kialakítás a bögre külalakjához? Lefedi-e a dizájn az egész bögrét vagy csak az egyik oldalát tölti be? Lesz-e valami a bögrében? Hány színt fogunk használni a tervezés? A kialakítás tartós, mosható, mosogatógépben mosható vagy mikrohullámú sütőben használható lesz?

2. A bögrét a tartósság függvényében válasszuk ki

Győződjünk meg arról, hogy egyedi bögrénk könnyen kezelhető és hosszú évekig használható lesz. Éppen ezért a legjobb eredmény érdekében olyan bögréket kell keresni, amelyek mosogatógépben moshatók.

3. Legyünk bölcsek a színekkel

A színek valódi hatást kölcsönözhetnek a bögre kialakításának, de néha a túl sok szín elnyomhatja a képet, és a végén igazi rendetlenségnek tűnhet. A végtermék elkészítése előtt határozzuk meg a bögre színének megfelelő szintjét. A vázlat nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a tervezési színek megfelelőek – vagy esetleg túl soknak bizonyulnak-e. Persze minél kevesebb színt használunk egy bögréhez, annál költséghatékonyabb az előállítása.

4. Minél nagyobb, annál jobb

Valljuk be: a mai kávé- és teafogyasztók szeretik minden jóval telepakolni a bögréket, ehhez pedig egy nagyobb térfogatú bögre tökéletes lehet, hiszen bőven elbírja a tejszínt, a cukordarabkákat és egyéb kiegészítőket is. Amellett, hogy időt spórolhatunk meg az utántöltéssel, minél nagyobb adagot tudunk a bögrébe tölteni kedvenc italunkból, annál kényelmesebben is kézre áll egy nagyobb bögre.

5. Legyen inspiráló

Az emberek szeretnek inspirálódni, ami megmagyarázza az olyan mondások népszerűségét, mint a „Maradj nyugodt és (töltsd ki az űrt). Választhatunk egy idézetet kedvenc közéleti személyiségünktől, írónktól, színészünktől, vagy akár az interneten keringő mémek egyikétől is, hogy ihletet adjon egyedi bögrénknek.

6. Teszteljünk sorozatgyártás előtt

Érdemes kipróbálni a dizájnt működés közben, mielőtt elkötelezzük magunkat egy bögre nyomtatása vagy kézzel történő elkészítése mellett. Néha, ami jónak tűnik a fejünkben, az a valóságban nem ad olyan jó képet. Szánjunk időt a terv rajzának felvázolására papíron, vagy vágjunk ki egy kézzel rajzolt papírtervet, és teszteljük le egy bögrén, hogy jó ötletet kapjunk a végtermék kinézetére.